Nur Atirah

Sunday, 1 September 2013

Adik no2 - Mohd Azri

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Nama : Mohd Azri Bin Mohd Hafiz
Umur : 19 tahun
Tarikh Lahir :  17/6/1994
Tempat Lahir : Hospital Besar Melaka
Pendidikan : Sekolah Kebangsaan Tangga Batu (2001-2002) , Sekolah Kebangsaaan Bukit Jalor (2002-2006) , Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Jalor (2007-2011) , Sekolah Menengah Tuanku Abdul Rahman (2012-2013) .

okay , ni satu satu nya putera dalam adik beradik tira . so kira macam pakwe terdekat tira lah . dulu dia ni cekeding jee . tapi sekarang , dah lebih tinggi dari tira ! hm , berdasarkan rekod , dia ni ade satu jenis penyakit . namanya G6PD .

tira pon tak tau ape name tu . tapi tengok dia sihat walafiat je . alhamdulillah la . takde pon tade dia ni lemah ke ape . tapi tulah . tira dah tanya sedara2 , diorang pon tak tau . bia je la kan . now , still belajar lagi , form6 atas . akhir tahun ni , exam lah tu .

( kekuatanku , penyokongku )

AZRI
AAmanah
ZZuhud
RRamah
IIkhlas

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Adik Bongsu - Nur Adawiah

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Nama : Nur Adawiah Bt Mohd Hafiz
Umur : 13 tahun 
Tarikh Lahir : 3/6/2000
Tempat Lahir : Hospital Besar Melaka
Pendidikan : Sekolah Tadika Kemas Felda Bukit Jalor (2005-2006) , Sekolah Kebangsaan Bukit Jalor ( 2007-2012) , Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Jalor (2013)
ni adik bongsu tira . adik yang lasttttt sekali . manja sikit dia nie . tira ingat lagi masa dia kecik lagi , masa baru lahir dulu . time nak bagi dia nama . tira duduk depan dia . tengok dia , comel jee . biasa lah excited dapat adik kan . and nenek cadangkan nama dia Nur Adawiah .
   
ADAWIYAH
AAmanah
DDinamik
AAlim
WWarak
IIkhlas
YYakin
AAbadi
HHarum

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

habis lah rosak !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


baru je excited nak tengok movie . dah hal lain plak datang . mpc ku rosak ! malam semalam okey je . tadi tekan2 tak dapat . dah satu keje nak uninstall balik . tira cuba lah . then , install semula . fail yang same . lagi gile die jadi .

hm , so , bukak lah google , carik , and download balik . tira suka guna mpc star ni sebab die senang . autoplay je nak main kan sume cite . tak payah lah nak tekan satu2 movie tu . hmm . tunggu sekejap lagi baru boleh layan drama . 



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

masa untuk rehat !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


bangun pon dah lambat sikit . hehe . basuh baju , buat sarapan . bagi mak makan dulu . hari ni malas pulak nak pergi kedai . maggi je tira buatkan untuk mak . lagi pon , memang mak layan maggi ni . tak sah kalau kat umah ni takde stok maggi .

now, dah siap suma keje . tira nak rehat plak . nak tengok movie ! layan drama korea la . hehe . sebelum tu , online dulu . yang ni opcoz okehh . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH