Nur Atirah

Sunday, 1 September 2013

Adik no2 - Mohd Azri

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Nama : Mohd Azri Bin Mohd Hafiz
Umur : 19 tahun
Tarikh Lahir :  17/6/1994
Tempat Lahir : Hospital Besar Melaka
Pendidikan : Sekolah Kebangsaan Tangga Batu (2001-2002) , Sekolah Kebangsaaan Bukit Jalor (2002-2006) , Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Jalor (2007-2011) , Sekolah Menengah Tuanku Abdul Rahman (2012-2013) .

okay , ni satu satu nya putera dalam adik beradik tira . so kira macam pakwe terdekat tira lah . dulu dia ni cekeding jee . tapi sekarang , dah lebih tinggi dari tira ! hm , berdasarkan rekod , dia ni ade satu jenis penyakit . namanya G6PD .

tira pon tak tau ape name tu . tapi tengok dia sihat walafiat je . alhamdulillah la . takde pon tade dia ni lemah ke ape . tapi tulah . tira dah tanya sedara2 , diorang pon tak tau . bia je la kan . now , still belajar lagi , form6 atas . akhir tahun ni , exam lah tu .

( kekuatanku , penyokongku )

AZRI
AAmanah
ZZuhud
RRamah
IIkhlas

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Isabel Diaz said...

Saya ingat sis muda dari saya. Hahaha.

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH