Nur Atirah

Friday, 27 April 2012

sape nak buat kad kahwin macam ni .

Assalamualaikum .


sape nak kahwin ? haha . takde lah , tira just nak share satu bende yang tira rase menarik untuk di kongsikan . first tira tengok je , tira dah gelak dah . hehe . mane tak nye . orang buat kad kahwin mestilah nak cantik2 ye tak ? ni , dah macam nak pergi amek exam dah . hehe , tak paham ape yang dok tira merepekkan ni ? jom tengok gambar . sebelum tu , sini .




haa , kreatif tak ? kreatif tak ? muehehe . dasyat woo sape buat camni . siap ade arahan lagi . salalu lah kalau tira pergi rumah kenduri , main redah je . hehe . ish , ish . alaa , sebenarnye , ini untuk bahan gurauan je kan . takkan lah orang nak buat betol2 ye tak ? ape2 je lahh .


dermalah kat tira , klik sini . >> here , here .
terima kasih .. drop komen then , tira akan follow korang okeyh . :) . jangan lupe join GA . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

tira terkinje2 kat padang ?

Assalamualaikum .


sini please >> here


fuhh , ari ni memang penat betol ! tira just nak share yang petang tadi ade lawan bola jaring kat padang kampung tira ni . hehe . seronok woo . dalam pukul 3.30 gitu tira pergi rumah kawan jap , ade lah dalam 7km jauh nye . nak lawan pukol 5 . sedar2 tak sedar dah pukol 5 . berdesup tira bawak motor laju2 balik . haha .


alih2 tengok padang takde orang lagi . baru sekerat je yang datang . hua hua hua , penat aku rempit . dah lah nak langgar ank orang , mane tak nye , budak kecik tu main lintas je . hamek kaww , terus break emergency . naseb baik boleh elak . syukurr !


then , balik terus salin pakai jersi . haha , dah la besar gedabak ! dah macam pakai baju saiz XXXL . tira ni bukan lah besar mane . tapi apekan daya , dah itu yang diorang bagi , pakai je lah . haha . tadi , Blok A lawan Blok C . tira main untuk Blok C . penat woo , terkinje2 . kejar sane , kejar sini . name je , mak2 , tapi aktif giler diorang . haha .




haa , ni lah antara pemain2 nya . kih kih kih . yang berdiri geng tira .. tira main posisi C . selalu kat sekolah , tira main GA . hoho . dan tadi , kemenangan berada di pihak BLOK C !! yahoo , blok tira menang . haha . 19 berbalas 4 . semangat kental beb . bagus sebenarnye buat macam ni . dapat eratkan silaturrahim . macam akhir tahun lepas pon ade gak , dan BLOK C jugak lah yang menjadi juare . hehe , dapat sepasang baju kurung . :)))



GO BLOK C !!


baju yang BESAR GEDABAK tuh .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH