Nur Atirah

Friday, 27 April 2012

sape nak buat kad kahwin macam ni .

Assalamualaikum .


sape nak kahwin ? haha . takde lah , tira just nak share satu bende yang tira rase menarik untuk di kongsikan . first tira tengok je , tira dah gelak dah . hehe . mane tak nye . orang buat kad kahwin mestilah nak cantik2 ye tak ? ni , dah macam nak pergi amek exam dah . hehe , tak paham ape yang dok tira merepekkan ni ? jom tengok gambar . sebelum tu , sini .




haa , kreatif tak ? kreatif tak ? muehehe . dasyat woo sape buat camni . siap ade arahan lagi . salalu lah kalau tira pergi rumah kenduri , main redah je . hehe . ish , ish . alaa , sebenarnye , ini untuk bahan gurauan je kan . takkan lah orang nak buat betol2 ye tak ? ape2 je lahh .


dermalah kat tira , klik sini . >> here , here .
terima kasih .. drop komen then , tira akan follow korang okeyh . :) . jangan lupe join GA . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

4 comments:

SyamimiNazifa said...

amboi , unik betul :)

coklat susu said...

lain dri yg lain..mmg awesome ;)

Cik Puan Muda Umi said...

kreatif,lain dripada yg lain..hee

-SUPERGIRL- said...

save bajet .. hehe

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH