Nur Atirah

Friday, 24 January 2014

Tak Sah kalau sehari tak bukak ..

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Bila dah cuti , bosan nye sampai tak tau nak buat ape . Sebelum cuti hari tu , tak sempat nak copy movie dari member . Focus kat exam sangat . ni bila kat umah , tiap hari mau bukak Running Man balik . Tengok semula episod lame lame dulu . pun bolehhh .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Kalau tak kerana ...

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Masuk tahun 2014 ni , tira dah mencecah 22tahun . Alhamdulillah . Masih boleh bernafas , berkawan , berkasih sayang . Dan yang paling besar adalah tira dapat melanjutkan pelajaran hingga ke peringkat Universiti . 

Macam sekarang , tira tengah enjoy enjoy kat rumah . Yela , cuti semester . Kali ni cuti semester singkat je . Hujung bulan 2 dah naik balik . 3/3 dah start kelas . ARghhh , nak mengadap nota nota tu semua lagi setahun setengah . Habis je , degree dalam tangan !

Banyak ke duet nak support tira belajar tuhh ? Huh , kalau nak diekotkan , memang tak mampu mak tira nak anta tira belajar tinggi tinggi . tapi Alhamdulillah , guna result matrik dulu , 3.95 , tira dapat apply biasiswa JPA . So , JPA lah yang tanggung tira belajar selama 4tahun ni .


Wan cakap , kalau tak kerana duet Felda ni lah , memang tak dapat tira and adik adik lain belajar . Dulu , mase awal awal pindah rumah wan , umur tira 10tahun . Dengan duet Felda ni lah wan biaya kitorang punye sekolah .

Wan cakap kalau duduk kampung memang tak dapat nak sekolah sebab memang takde duet . Emm , ape ape pun , still respect kat wan . Walaupun umur dah 80+ , still kuat nak sara kitorangg .. LOVE YOU WAN .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

'Sultan Melaka' buat hal lagi ??

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Seperti yang dah disedia maklom dengan kes 'sultan Melaka' ni . Ni haa , tak pasal nak buat hal lagi kaa ? Hahaha . Tapi tak tahu lah kesahihan nya tahap ape okey .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

New Year Giveaway by FD & FariqanAfina

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Klik banner untuk join.

Senarai hadiah :
Novel x 1, face towel x 1, door stopper x 1, contact lens (power 0) x 1, bookmark dari Langkawi x 2, Smurf Shoes Hp Plug x 2, sabun susu beras x 1, 2 pcs shiseido mask x 1, topup RM10 x 2, topup RM5 x 2, set note clip x 2, set pen & keychain x 1, facial cleanser by Face Shop x 2, dua helai tudung bawal plain x 1, hadiah misteri x 1, felt brooch x 5, dan bookmark untuk 10 peserta terawal dan terakhir.

New Year Giveaway ditaja oleh Fatin Diana, Fariqan Afina, Syamimi Al-Fatihah, Airis Arissa, Nadratul Syazwana, Azyan Ramle, Syiera, Aiman Aziz, Azwar Syuhada, Lienda Liedot, Nur Farahain, Yumida, Fhatin Amelia, Coretan Mambang, Hatin Athirah, dan Little Khalifah.


Tamat 25 Januari 2014, 10 Malam.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

First Giveaway By Mellya & Iola

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



jom join . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH