Nur Atirah

Friday, 7 September 2012

AYUHH , KEMBALI KE SEKOLAHHH !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


currently 11.32pm . tinggal bape minit , bape saat je lagi 8.9.2012 menjelma . nanti kenalah ucapkan selamat tinggal kat hari ni . hehe . and welcome for tomorrow . haa , esok tira nak balik melaka dah . nak sekolahh ! hehe . kat SINI .


"Ayuh , kembali ke sekolah !" nyanyi siap rentak lagu dalam tv dulu . ingat lagi tak iklan tu ? hehe . tapi tira bukan ke sekolahh , tira ke U kesayangan tira tu , nun kat melaka . UiTM Bandaraya Melaka . heee , ayat 'nun' tu macam jauh sangat lak bunyinye . padahal dekat je . ngee~~


ada sapa-2 yang belajar kat sana ke ? sedara ke , sepupu sepapat ke ? adik ka ? bagi tau lahh . boleh kenal-2 . hehe . tak pun satu UiTM dengan tira , tapi kampus lain ? sapa-2 ? kita geng ! hehe . 


esok tira bertolak pagi-2 , naik bas lah kate kan . pergi sorang-2 je . cadangnye nak mohon kolej . itu pon kalau dapat , sebab intake baru kali ni ramai . tapi mencuba je , mana tahu ade rezeki . ye dok ? kalau tak dapat , terpaksa lah duduk kat apartment yayasan melaka (AYM) tu . yang semua dok panggil "ayam" tu .


kelakar kan ? elok2 ade nama sendiri , tapi dok gelar2 ayam . ape lahh . korang yang tak duduk melaka tu mesti tak tau kan ? hehe . meh tira tunjuk gambar dia .


tinggi woo 16 tingkat !

AYM !
haa , tu lah dia bangunan yang cantik , tersergam indah ! hehe . tapi mahal sikit dok kat sini . satu sem RM740 . kalau lah tira dapat  duduk kolej , just RM430 kot . camtu lah . murah sikit . hemm , tengok lah camne sok . ape pon doakan tira selamat pulang ya . taaaa ~

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Perkara Yang Buat Readers Tak Jadi Nak Komen

Assalamualaikum .
Salam Syawal !


jangan lupa JOIN  GA ni 
JOIN GA SYAWAL


haa , kali ni tira nak kongsi tips yang penting juga bagi seorang blogger . pernah tak korang jenguk satu blog , lepas tu dah syok baca entry dia . blog nya cantik , isi menarik , kemas . then dah sedia nak komen ni . dah taip panjang2 , last2 tak jadi pulakk . dibiarkan begitu jeee . 


kenapa ? sebab tak suka dengan WORD VERIFICATION . setuju tak dengan idea tira ? maksud tira disini bukan tak sudi nak beri komen , just malas nak isi word verificatin tu . al maklum lahhh , kadang2 bende tu pon susah nak baca . betol tak ? terkenyit2 mata ni nak tengok huruf yang berbelit2 , yang senget2 tu .


lainlah kalau mata korang tu terang benderangg . sekali tengok je dah nampak , laju je taip huruf2 yang ade tu . hehe . yang tak nampak tu , asyik nak kena refresh je balik . kan kan ? hehe . mata tira dua je . kalau dah mata empat pon tak nampak ? ape cite tu ? ye dokk ? tapi sebaik nya , tak payah lah . buang aje .


nanti korang mesti terfikir "kenapa takde orang nak komen entry aku?" . betol ke tidak ? hehe . mungkin ni lah salah satu sebab nya . so , hapuskan WORD VERIFICATION korang tu ye . kalau tak tau ape yang tira dok merepek ni , meh tengok gambar bawah .




Jari Menaip ,
Nur Atirah .

HADIAH BERTAMBAH LAGI !

Assalamualaikum .
Salam Syawal !


JOIN GA SYAWAL


alhamdulillah . semalam ade penambahan sponsor lagi . semalam jugak tira dah update tentang ENTRY INI yang sudi sponsor tshrt dan tudung bawal . now , tira nak review , page kak NORZI ni .


kak norzi menjual pakaian yang cantik2 mengikut fesyen yang sedap dipakai , selesa , anggun . rambang mata woo tira masuk page tu . seronok2 ! nak borong semua je rase . hehehe . kalau korang tak caye , boleh tengok sendir ke blog NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE .
















haa , tu baru sikit . nak tengok banyak lagi ? jom terjahhh .. NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE . tapi jangan lupe ye join GA tira . jom klik

JOIN GA SYAWAL

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH