Nur Atirah

Sunday, 6 October 2013

Bangun tido je , makanan dah siap !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

haa , terkejut kau . tengok jam dah pukol berapa ! sapa yang gini ? hehe . baik ngaku cepat . bangun2 tido je , makanan dah ade . kalau sarapan , takpe lagi . kalau lah korang bangun tido , tengok2 lunch dah ade , dah siap masak sumaa. mak tinggal panggil makan jee . ape nak jadi ni .

mengaku siapa yang cenggini . kihkih . jangan lah macam tu okey . at least tolong lah mak masak kat dapur . lagi2 anak bujang tu haa , bukan setakat lunch , minum petang agaknya baru sedar . hehehe .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Online Shop

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


kali ni dah maju kedepan sikit . hehe . almaklumlahh , nak income lebih sikit . sekarang ni , tira tengah berusaha nak naik kan online shop tira . haaa , nak tau tira jual ape ? nanti kan next entry okeee . janji korang support tira ehh :)


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH