Nur Atirah

Wednesday, 14 March 2012

Segmen : Suaikenal | Taaruf | Ice-breaking

Assalamualaikum . 



haa , now , tertarik pulak nak join segmen ni . tira terpikir jugak nak update blog ni . tapi blurr pulakk . tak tau nak talk pasai pa . haha . so , join segmen pon jadi lah kan . heemm , ni nak bersuai kenal nagn kamu suma . hee .


oke , first kalau nak kenal dengan strangers , mestilah nak tau name ye tak ? so , name diberi Nur Atirah Mohd Hafiz . tapi , panggil tira je . kalau kat rumah , adik2 panggil kakak . of coz la kan sebab anak sulong . hehe . tapi , ade gak orang panggil "ira" . kenape ? asal boleh je lah kan . hehe .


date of birthday ? waa , nak bagi tahu ke ? hee , 9 Nov 1992 . haa ? tira adik daripada korang ? hee , hai kakak , hai abang . muehehe . tira lahir kat melaka . kem terendak melaka . tapi , membesar kat n9 taw . hee .


dulu tira sekolah kat Sek. Keb. Bukit Jalor . tahu kat mane ? hee . tak tau ? takpelah . hehe . sekolah menengah plak kat sek. Men. Keb. Bukit Jalor lah . hehe . bukit jalor ni kat mane ? corok eak ? ehh , tak tau . dekat ngan area Tampin , n9 .

lepas SPM , tira study kat Kolej Matrikulasi Johor . and now , tira buat degree kat UiTM bandaraya Melaka . uhh ,UiTM dihatiku ! hehe . dah kenal ? jom , follow plak . selamat berkenalan . hehe .



p/s : peace !!
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH