Nur Atirah

Thursday, 3 October 2013

gym.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

sekarang 5.17pm . baru je habis kelas Accounting information system (AIS) . belum sempat habis kelas , roommate tira , zura , dah ajak g gym . gym ? adeh , tak boleh . nak kena rehat untuk training malam ni . malam ni lagi sekali kena pergi lendu .

tapi actually bagus jugak pergi gym kan . semester belum sempat lagi nak g gym . dekat je  kat UTC tu haaa . zura dah pergi dah . tinggal tira sorang je dalam bilik ni . kejap lagi nak gym atas katil je . hehe


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Nuffnang - CPUV ke8 - Transitions Optical

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



sekali lagi cpuv melekat kat acoount tira . alhamdulillah . terima kasih banyak2 kepada pihak ads dengan nuffnang . sejak ni , selalu je dapat earning . nanti lain kali , tira share tips sikit eah macam mana nak dapat earning . 

CPUV ke8 ni dari ads  Transitions Optical . kepada korang2 yang selalu singgah blog tira , thanks  banyak2 . hehe . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

tak sabar nak balik kampung

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


rinduuu , rindu serindu rindunyaaaa .. cehh , sedap tak suara tira nyanyi . haha  macam dengar plak kan . dah 3 minggu tak balik kampung . dah rindu bangat ni . hehe .

jumaat ni baru nak balik . almaklum lah , busy . haha . alasan keh ? bukan taw . betul2 busy . nak jugak jenguk wan , mak , adik2 kat rumah tu . lagi2 plak , 4hb bitrhday adik tira . liyana . nak bagi dia hadiah ape eh ? sekolah lagi , form4 .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Company Law.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dari tadi buat asignment law ni . tak siap2 lagi . biasa lah . ayat law . lama nak kena pahamkan ayat . semester ni tira amik company law . mencabar sikit paper nie . tira kan student accounting , yang suka nye kat part kira2 je . 

tang bab membaca ni , kena amik masa sikit , nak kena baca dari awal . kalau lah memang law student , mesti perform dengan tip top ni .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH