Nur Atirah

Thursday, 3 October 2013

Company Law.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dari tadi buat asignment law ni . tak siap2 lagi . biasa lah . ayat law . lama nak kena pahamkan ayat . semester ni tira amik company law . mencabar sikit paper nie . tira kan student accounting , yang suka nye kat part kira2 je . 

tang bab membaca ni , kena amik masa sikit , nak kena baca dari awal . kalau lah memang law student , mesti perform dengan tip top ni .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

miss niedNied said...

dulu pon ada jgk amek subjct ni..
best tp mcm tira ckp nk phm kan ayat law ni mmg amek masa n kdng2 bole feningg.hihi

selamat ber-assgmnt! :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH