Nur Atirah

Tuesday, 14 February 2012

THE OH!SEM TAGLINE CONTEST!!

Assalamualaikum ..
hoolaaa !!

click banner untuk join

hai korang . kat sini tira nak join segmen ni . segmen yang diberi nama THE OH!SEM TAGLINE CONTEST!! .. hee , seronok woo kalau korang join jugak . hadiah pon menarik giler . jom la join .

Syarat penyertaan :
Penyertaan melalui blog1. Follow belog Kedai Kiz
2. Like Facebook Kedai Kiz *link ada kat sidebar*3. Buat satu entri di blog anda tentang contest ni
4. Dalam entri tersebut, sertakan tagline yang anda cipta untuk Kedai Kiz
5. Komen entri contest ni beserta nama & url entri.

Syarat-syarat Tagline
a. Mestilah sesuai dengan blog kiz
( eg : Cantik dan bergaya, Senang Hati )
b. Mestilah tidak melebihi 60 patah perkataan
c. Mestilah Berbahasa Melayud. Tagline mesti original idea

haa , senag je kan carenye . nak tau senarai hadiah ??

1) GRAND PRIZES
Pemenang 'Grand Prize' akan mendapat:
1 X Baju Ashley Puffy bernilai RM55 dari Kedai Kiz
1 X Rubber Watch dari Fariza Faisal Boutique
1 X  HandBag Esklusif bernilai RM50 dari Pupel
2 X Shawl dari Sponsor Shawl


haa , tu adelah salah satu hadiahnye . kalau nak tau lebih banyak , follow segmen ni oke . so , tagline yang tira rase sesuai bagi segmen ini ialah ..........

Kesederhanaan Itu Menyerlahkan Kesempurnaaan Anda



DUE DATE : 1 MAC 2012 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Awesome First Giveaway by Fieka and Lysa

Assalamualaikum .
hoolaaa !!


tira nak join giveaway ni . korang nak join tak ? heee , oke . jom la follow diorang ye . ramai taw sponsornye . dan banyak gak hadiah yang ade . awesome sangat !! nak join ? sini! 

oke , kat sini tira tag sume yang membace post tira .. heee :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH

Assalamualaikum...
Hoolaaa .


hari ni tira nak jadi kawan puteri kasih ni . biar ramai kawan , jangan ramai musuh . ye dok ? , hee . singgah la blog dia . sini sayang

SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

.. CONTEST BLOG PALING CANTIK ! ..

Assalamualaikum ..
hoolaaaa ~,~





haa , korang nampak tak banner kat atas tuh ? tandenye ape ? dah tentulah ade contest kan , hehe . so , hari ini tira nak join satu contest yang di buat oleh cik fyza kite ni . tadi tira blogwalking sekejap , then singgah lah kat blog cik fiza ni .. so , tajuk nye CONTEST BLOG PALING CANTIK .

cantik ke blog tira ni ?? hee , anda saje penilai nye . bagi tira , sedap mate memandang , oke lah tu kan . blog tira bertemakan warna favourite tira . colour ape kawan-kawan ? hee , tentulah HIJAU ! . tapi bagi cik fyza kite tuh , mesti die suka colour purple kan , hee , sebab blog dia overall wakna purple je . hee .

korang ape tunggu-tunggu . join je contest ni . tak menang takpe , asalkan , kamoo join oke . ape hadiah nye eak ?? uishh , tira da tengok dah tadi , menarik giler woo hadiah-hadiah nye tuhh . tu yang tira teruja nak jion gak uh , hee .. ( apa tunggu lagi eh , apa tunggu lagi eh ) , eh , menyanyi pulak , hee .

oke , lastly , tira harap tira pon dapat gak lah hadiah yang menarik tuh . tak kesah lah ape pon , tira terima . hee . good luck cik fyza ye . semoga segmen anda ramai penyertaan dari blogger-blogger yang lain . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH