Nur Atirah

Tuesday, 14 February 2012

THE OH!SEM TAGLINE CONTEST!!

Assalamualaikum ..
hoolaaa !!

click banner untuk join

hai korang . kat sini tira nak join segmen ni . segmen yang diberi nama THE OH!SEM TAGLINE CONTEST!! .. hee , seronok woo kalau korang join jugak . hadiah pon menarik giler . jom la join .

Syarat penyertaan :
Penyertaan melalui blog1. Follow belog Kedai Kiz
2. Like Facebook Kedai Kiz *link ada kat sidebar*3. Buat satu entri di blog anda tentang contest ni
4. Dalam entri tersebut, sertakan tagline yang anda cipta untuk Kedai Kiz
5. Komen entri contest ni beserta nama & url entri.

Syarat-syarat Tagline
a. Mestilah sesuai dengan blog kiz
( eg : Cantik dan bergaya, Senang Hati )
b. Mestilah tidak melebihi 60 patah perkataan
c. Mestilah Berbahasa Melayud. Tagline mesti original idea

haa , senag je kan carenye . nak tau senarai hadiah ??

1) GRAND PRIZES
Pemenang 'Grand Prize' akan mendapat:
1 X Baju Ashley Puffy bernilai RM55 dari Kedai Kiz
1 X Rubber Watch dari Fariza Faisal Boutique
1 X  HandBag Esklusif bernilai RM50 dari Pupel
2 X Shawl dari Sponsor Shawl


haa , tu adelah salah satu hadiahnye . kalau nak tau lebih banyak , follow segmen ni oke . so , tagline yang tira rase sesuai bagi segmen ini ialah ..........

Kesederhanaan Itu Menyerlahkan Kesempurnaaan Anda



DUE DATE : 1 MAC 2012 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH