Nur Atirah

Wednesday, 15 February 2012

itsmetira menang ??

Assalamualaikum ..
hoolaaaa !!

hai korang .. hee , hati gumbira nih !! kenape ? kenape ? huk , huk . tadi tira dok belek2 senarai pemenang dari segmen review blog kami yang dibuat oleh herba tihara ni . alhamdulillah .. akhirnya tira menang tempat ketiga . menang jugak kan ?? heee . :)



hoho , excited jugak lah , sebab first time tira menang camni . yelah , tira pon baru nak bertatih dalam dunia blog ni .. oke ke post yang tira buat dulu ? haa bese je , ekot syarat lahh . nak tengok ?? HERE ! 

haa bagi sape yang agak2 ade join tuh , tapi tak tengok lagi senarai2 pemenang nye , click SINI ! . oke lah , tira nak ucapkan terima kasih kepada herba tihara . dan tahniah juga kepada pemenang yang lain . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Tihara said...

Tahniah menang yea..nice entry..tunggu entry promo pd bila2 masa yea..Insya Allah.. :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH