Nur Atirah

Saturday, 7 April 2012

mane nak pergi nie ?

Assalamualaikum .


first of all , tira nak tanye dulu , sihat tak ? hehe , tira sihat alhamdulillah . masih diberi kesempatan untuk bernafas . tapi , still ade something yang dok difikir-fikirkan lagi dalam kepala ni . ape die masalahnye ? hehe . bende ni masih dirancang lagi oleh kawan2 sekelas tira . apekah ia ?


hehe , the problem is where the best place for all of us to make a gathering ? makne nye untuk budak2 kelas tira lah . ade yang kate nak pergi pangkalan balak . tapi still tak dapat kata majoriti . so , tira kesian lah dekat ketua program kami ni , afiq . dia cube untuk cari tempat2 yang ok supaya kami semua berpuas hati .


macam semester lepas , diorang buat kat taman tema air keroh . ala , dekat2 dengan zoo melaka tu . kami kan pelajar melaka . hee . tapi yang sedih , semester lepas tira tak dapat join sekali sebab hal2 tertentu . sayang seribu kali sayang . haha .


so , now , afiq masih lagi tunggu kate putus dari kami . tira pon tak tau nak pergi mane . yelah , pergi jauh badget kami hanya setakat pelajar je . blom bekerja . ye tak ? hhehe , agak2 mane tempat yang oke eak ? sangat memerlukan idea dari kamu . hehe . peace !!










p/s : hurm , semoga dipermudahka urusan .
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

MissSha & DiffusionAnez Shoppe 1ST GIVEWAY!

Assalamualaikum .


 jom join . click banner je .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Fan Page Celebration Giveaway!

Assalamualaikum .




click here to join , here .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

FIRST GA BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR.

Assalamualaikum .


kepada mereka yang nak jooin , meh tekan sini . tekan!
1) PURPLE BLOG
PURPLE blog
BLOG- follow
FB- like
HADIAH- keychain untuk 5 pemenang

2) NYTE AM'S LIFE
Nyte Am's Life
BLOG- follow
FANPAGE - like
HADIAH- top RM5 dan letak banner pemenang dalam blog NAL untuk 2 pemenang

3) KAK YONG
kakyong[dot]com©
BLOG- follow
FB FANPAGE- like
ONLINE SHOP- like
HADIAH-
muqaddam bergambar untuk 2 pemenang

4) KEJORA CHANTIQ
FB ONLINE PAGE- add
FB FANPAGE- like
BLOG -follow
HADIAH- 2 baju cantik,, boleh tengok kat link bawah ni,,

5) BUDAK BOBOIBOY
Aiman_Cool
FANPAGE- like
HADIAH- topur RM5 untuk sorang pemenang

6) APPLE MINI COLLECTION
HADIAH- 10% diskaun untuk dua orang

7) CERITERA ALLINE
(●_•) Ceritera Alline ♥ ♥ ♥
FAN PAGE - like

8) WORLD OF CAAH
BLOG-  follow
HADIAH- topup RM5 untuk seorang pemenang

9) KAKI WAYANG
KakiWayang.com
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM10 untuk seorang pemenang

10) MY SWEET LIFE
BLOG- follow
HADIAH- keychain dari langkawi

11) KEDAI PEN DRIVE UNIQUE
Kedai Pen Drive Unik
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- In Stock Pen Drive 4GB sebanyak tiga unit bernilai RM105.
Domo

12) tq untuk IZZAH LIYANA TAHIR for creating my new banner and ga banner.
Izzah
BLOG- follow
FANPAGE- like
TWITTER : follow

13) MEE SUPER GIRL
MeeSupergirl
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM5 untuk 2 orang

14) MS ZAYYAD ENTERPRISE
MS ZAYYAD ENTERPRISE IS YOUR ONE STOP CENTER SOLUTION
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- 10 kad comel untuk 10 pemenang

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH