Nur Atirah

Wednesday, 16 May 2012

says.com buat giveaway

Assalamualaikum .



haa , sekarang tira nak dok bercerita pasal giveaway ni . kalau korang nak tau , says.com ade buat giveaway taw . hadiah die best ke tak ? fuhh , memang meletop sehh . rugi sape tak join . ade macam2 . nak tengok hadiah nye ? kat sini . here.

ini serius , bukan tipu punya ya . haha .  tira dah join dah . sementara ade mase ni baik korang join , kalau tak , melepas . haha. nak join ? tekan .  SINI .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Selamat Hari Guru 2012

Assalamaualaikum 




hari ni 16 MEI 2012 . so , kesempatan ni tira nak ucapkan selamat hari guru kepada semua guru2 di malaysia , pensyarah , dan mereka2 yang bergelar guru lah , hehe . doodle tu rembat kat apit . tira selalu follow post dia . rajin buat doodle . hee , seronok nye jadi cikgu kan ? nanti time hari guru , dapat hadiahh , dapat nyanyi lagu , dapat sambut dengan murid2 . huh , yang penting seronok lahh .


teringat mase zaman sekolah dulu , tira dengan kawan2 pengawas yang lain bersungguh2 buat event nak sambut hari guru . sweetkan kalau ingat balik . orang kanan tira a.k.a ketua pengawas , tu ustaz pali kami panggil dia . hehe . then tira , pembantunya . macam2 permainan lah kami rancang . allhamdulillah , semuanya berjalan lancar .


tira paling suka time berkumpul dalam dewan besar , then cikgu2 nyanyi lagu kami guru malaysia tu . lebih2 lagi , cikgu zul , GPK 1 kat sekolah tira dulu , selalu gurau2 ngn tira , sampai kawan2 panggil ayah angkat tira . haha , kelakar . alaa , tapi kadang2 tira rimas jugak , sebab dia just nak kacau je .


lagi sorang cikgu omar . GPK HEM . tira pon rapat gak ngn dia . kalau bosan2 , g lepak kat bilik dia . bawak kawan2 , dok gurau2 .  cikgu omar ni suka buat 'lawak bodoh' . kelam kabut gak orang nya . penah dalam kelas , dia ajar sejarah . tah ape yang dia cakap membuatkan tira gelak kuat2 . hehe , mase tu tira duduk depan sekali , betul2 depan dia . dia pon pelik , die cakap 'ehh , dah pukul berapa ni , lupa makan ubat eah ? . aku cakap tak betol ke tadi? . asal kau gelak ? ' and tu lah moment yang tira tak ley lupa .


haii cikgu2 sekalian , saya rindu bangat kepada korang sume . semua cikgu sporting lahh . love you !! :)))





credit doodle : apit

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH