Nur Atirah

Wednesday, 10 July 2013

Salam Ramadhan.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

hai korang . salam subuhhh . hari ni dah 1 ramadhan . seronok kan kan kan ? hehe . pagi tadi sahur ape ? yang kat rumah tu , mesti seronokkan dapat puase dengan family . hehe . tira kat kolej ni puase dengan member . dengan housemate .pon seronok jugak !!

nampak tak ke eksaited nye tira kat situ . :) semalam g terawih kat surau . beria la nak g awal sikit sebab takut ramai . tapi , sampai2 je memang dah ramai pon ! surau aym ni biase je . tapi tang part terawih tu seronok !

tira solat kat luar . hehe , bentang tikar . fuuu , ramai giler semalam . seronok sangat lah kalau difikir2 kan . hmm , okelahh , korang happy2 k sepanjang bulan puase ni . banyak kan amal . seronok beribadah ni . tira doakan korang sihat sepanjang hari . sayang kawan2 saya . :)



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH