Nur Atirah

Wednesday, 20 November 2013

teruja gilaaaa

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


ececehh . ayat tak boleh nak blah plak kan . hehe . mana tak nya , dah sebulan weh tak manja manja dengan blog ni . tup2 , kawan kawan kat alam maya ni still ingat tira . mau tak eksaited ? haha .

terima kasih la sebab still support tira lagi . blog pun dah berabuk skit . ce tengok kat tepi2 tu . bertempek lagi banner banner segmen , GA tu suma . padahal tarikh luput dah . haha . nampak sangat lah tak alert dengan blog ni ye dok . kesian tira . jangan gelak kan ehh ? hehe .

ehh , tira nak bw lah . nak jenguk korang . lagi satu , kalau ade segmen ape2 , tag lah tira k . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B




Assalamualaikum



Mini GA ini dianjurkan bertujuan untuk mengumpul Like untuk Baby Zara Soffiya Di dalam Contest Baby Di Facebook.

Syarat syarat Penyertaan yang amat mudah iaitu :-

1-Like Fanpage  di sini >> 3B
2-Like Gambar Baby Zara di sini >> Facebook 
3- Buat Entry Bertajuk "Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B"
4-Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5-Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entry ini


Mini GA ini berlangsung pada 18hb November hingga 12.00pm 24 November.



Pemenang akan dipilih melalui Random.org

Terima kasih


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Salam Maghrib.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

dah solat ke belum ? tira baru je lepas . bosan . tak tau nak buat apa . then , bukak la lappy ni . niat dalam hati bersih ! nak blogging . hehe . padahal banyak assignment nie . ohh tidakk . nak keep blogging jugak lepas ni . kalau boleh dah ta nak tinggalkan blog kesayangan nie . hehe


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

coming back

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dah sebulan rasenye tak menjengah kat sini . nak buat macam mana kan . tira pulak ade je masalah kat bende lain . mesti yang selalu visit tira tu pelik tira dah lame takde . and mungkin dah lupa kewujudan tira . ehehe . jangan lah macam tu eah .

buat masa sekarang ni , problem tu still ade . tapi nak jugak bagi khabar kat korang nihh . kihkih . ada mase tira nak jengah balik korang . nak sapa sapa . hmm .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH