Nur Atirah

Wednesday, 20 November 2013

coming back

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dah sebulan rasenye tak menjengah kat sini . nak buat macam mana kan . tira pulak ade je masalah kat bende lain . mesti yang selalu visit tira tu pelik tira dah lame takde . and mungkin dah lupa kewujudan tira . ehehe . jangan lah macam tu eah .

buat masa sekarang ni , problem tu still ade . tapi nak jugak bagi khabar kat korang nihh . kihkih . ada mase tira nak jengah balik korang . nak sapa sapa . hmm .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

8 comments:

Kisah Si Dairy said...

selesaikan mana yang penting dulu ye...

Farah Waheda Wahid said...

akak perasan juga tira lama senyap...

Chot said...

Heyya dear. No problem klu jap2 ade jap xde tu..jgn xde terus dah.. Normal..kita pun ada real life lain jgk....harap semuanyaakan baik2 je

Asha Lya said...

lama tak nmpk tira kat alam maya :)

Hafiza AizZawa said...

tak lupe la.. still singgah dan menabung inti juga...

Nurul Fatihah (fatih fatihah) said...

where are u going?lamo den nunggu nak baco blog kak tira tau..hihi

Nurul Fatihah (fatih fatihah) said...

where are u going?lamo den nunggu nak baco blog kak tira tau..hihi

Khir Khalid said...

Salam blogging.. :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH