Nur Atirah

Wednesday, 21 December 2011

nak tau ?

assalamualaikum .. selamat malam .. aq baru je balik dari kelas CTU551 .. stiap kali g kelas ctu , kalu tak bawak buku pun tak pe , hehe .. mane tak nye , kami just dgr mereke2 yg present jep.. kire lecture gak tu kan . hehe .. dan dlam kelas tadi tu lah , aq pun terlihat tarikh hari ni .. 20/12/2011 .. wahh , nape eeakkk ? haha .. dan terdetik lah dalam hati ni nak cpat2 blik umah sbb nak hapdet blog ni .. haha , knpe ye cik nur atirah ?? tak de lah aq just terpk satu bende .. yg berlaku sebulan yg lalu . 

haaa , nape eah ?  dan cm ne aq ley ingat sume2 tuh ?  kamu sume tau ke ape yg dah sbulan berlaku tuh ? tak tau kan .. aq pon tak de hati dan perasaan nk ckap .. ni sbb aq TERcheck inbox hp lah ni .. terbace lak aq ngn msg yg ari tuh . msg2 yg tidak sepatutnye ade lg dalam inbox SAIA .. hmm . ni kire nak luah sume la ni . ye ke ? haha . ak tak sepatut nye aq jadikan blog ni tmpat kongsi sgale cite yg tak sptutnye di critekan .. tapi . PEDULI apa saya !! .. blog aq , aq punye kisah . blog awak , awak punye story .. :) betul ?

haa , berbalik pada kisah tadi ,, nak d jadikan crite dulu tu aq slalu la hapdet gune pic quotes yg jiwang2kan smpai sowang ni tak semena2 tnye aq isi yg tersirat disebalik ayat uh . then , yg tersirat telah pun jadi tersurat . yg dirahsiakan telah pun dibongkarkan . al kisah nyee ~ ~ ~ ~

walaupun nmpak slumber , tapi tak tau plak cmne aq tak tentu arah pada hari2 selepasnye tuh .. nak kate tak sepatutnye berlaku , ia nya dah pun berlaku .. so , terpakselah hadapi walaupun tak senang hati . dan hari2 slepas tuh , aq terase menyesal pulak .. dah kenape nk menyesal2 bagai .. aq dkat kbm ni bukan diri aq yg sebenar . aq rase tersekat . jadi mcm susah nk brgaul , nak borak , kalu stakat gelak2 tu boley lah .. aq tak tau lah , masalah kat diri aq ke yg susah nak sesuaikan diri ngn kawan2 wlaupn dalm klas .

aq jadi tak senang nak bergerak , mcm takottt sangat .. tau kan , pham tak ? sbb dia ~ ~
tapi tu dulu lah , skrg tak , confident level tu ade skit , walaupun tak spenuhnye . sbb , kan dah kate tadi , dah sebulan .. hmm , btol ckap die " setiap yg berlaku ada hikmahnya .. yakinlah akan ketentuannya .. org yg kita syg x smstinya org yg kte cnta & x smstnya jge org yg kita cnta org yg shrsnya kte cnta .. renung2 kan .." maaflah kalu mengcopy paste ayat kamu ni , tapi nak amik iktibar pada diri sendiri je . tak kisah lah nak kate ape pun . ni last , so , dont worry . 

hai .. aq tau mybe kau akan bce entry ni . so , any comment ?  hehe  tak pe lah . saje je . aq da dapat petunjuk dah dari ape yg ko ckap tuh .. aah mmg la aq kate aq suke kau . skrg da tak mcm dulu . aq da istikharah . yg pnting bukan sekali . dan jwapannye memang kau kawan aq jep . aq tak kisah . ade hikmah lain yg aq telah dapat . hehe , oke , tu lah yg nak dikongsikan .. 

haaa , tgk jam .. ingat nak buat entry tok ari ni , tapi da terlepas plak . leka menaip dan delete balik .. :) haha . never mine . aq jdi terpk beratus kali same ade nak post entry ni ke tak .. aahh tak kire .. jadi lah pe pon . Blog aq . hehe


*berharap*

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH