Nur Atirah

Friday, 7 October 2011

hahahaha

"hahahaha" ye ke tajuk yg sesuai untuk aku taip ni ? ahh lantak lah ..
aq da bsiap ni nk p klas .. tp trgin plak nk update skejap ..
tu pn ade sbb lah . (kalu takde sbb , tak trigat pn kat blog ni , haha )
tak de lah , cmni , smlam aq dok belek fb , then "die" , (korg tau sape die ? , haaa , ade lah , hehe , nyampah an? )
da fren ngn aku . haha , klaka bg aq . (bg korg ta tau la kan .) 
hmm , then , aq trjmpe lak blog nye . bace la isi kandungan nye tu . 
best gak . tapi biler aq nk join site die je , tak bley plak . (msalh lappy aq ni sbnarnye la )
hey , kalu ikotkan hati , aq nak je soh budak tu ltak button "follow" .
haishh , nti nmpak sgt lak ***** kan . 
tapi kan , die t same cm boy aq plak .
aq pon plik nape lak aq minat org yg mst same perangai .
(aq je la yg pham kot)
ahhh whatever lah .
hmmm .. da lmbat ni .. bia je lah .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH