Nur Atirah

Wednesday, 20 March 2013

lamanya tira tertinggal .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


wow , lamanya tira tak update kan . last 9hb hari tu . itu pon mase kat kampung . dah balik melaka , tertinggal lah blog ni . just bcoz of tira tak bawak lappy ke melaka . susah kan tade lappy ni . nak update pon payah . tapi yela , tira bg keutamaan kat adik tira tok buat kerja2 dia . 


notebook yang kat rumah tu tak boleh na bukak microsoft word , tu yang payah . hmm . but then , ape mimpi yang buat tira tetibe nak update ni ? wahaha . sebab i miss my blog very much . actually tiap hari tira teragak nak update tapi tira malas nk bukak lappy zura ni . 

selalunye tira online guna phone je . bukak fb , twitter , instagram . walaupon ade blogger droid , tapi tira tak rase puas la update dari hp . macam tak best . then tak ley nak blogwalking . so , bosan kat situ . hmm . tu masalah nye .

tapi insyaAllah . lepas biasiswa JPA keluar , tira nak belikan adik lappy baru . then boleh la tira use my own lappy with happy / huahaha . english terabur . tak kira , nk try gak cakap . haha . oke lah . nak pergi tengok mesin basuh . baju dah melambak tak basuh . kahkah . peace :)


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

BIRTHDAY SADA: GIVEAWAY

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



















join

join last minute . harap2 oleh lagi :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH