Nur Atirah

Thursday, 20 February 2014

Alhamdulillah , Naik lagi 10sen .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Dah berapa minggu harga getah asyik turun je . Even tira ni perempuan , tapi tira pernah taw pergi kebun getah ! Hehe . Gadis kampung la katekan . Tira tinggal dengan wan , dekat dalam felda . Jadinyaa , setiap peneroka tu , memang ade kebun getah sendiri .

Wan memang dah tak larat kalau nak g kebun tu . So , pokok pokok getah suma tu ade orang upahan yang motong . Termasuklah adik laki tira . Wan cakap , ni paling teruk harga getah turun . RM1.90 sekilo . nak beli gula sekilo kat kedai pun tak lepas woi ! punya la worst gilaaa .



Tadi adik ngopek , then dapat tau harga dah naik seposen . So, jadinya lantun sekilo RM2 . Stilll , gula sekilo ppun tak lepas jugakk . Tambah tambah lagi sekarang cuaca panas . Susu getah memang kering . Payah woo nak turun . 

tu lah kan . Nak buat mcam mana . Kesian kat bapak bapak yang bertungkus lumus carik duet tok belanja sekolah anak . Lepas ni , bia naik lagi sampai ke harga pasaran asal . Tak sanggup weh kalau mcam ni berterusan .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Esok yang Ku nanti nantikan .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Hari ni khamis . Esok jumaat ! Yeahhhh . Tak sabar rasanyaa . Menunggu kepulangan yang tersayang . Bukan ape , nak berbincang pasal benda penting ni . Masa hadapan . Hehehe .



Anyway , hope esok dia pulang dengan hati hati . Rinduuuu . Ekeke .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1st Giveaway By Dscarnia

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



\(^o^) Assalamualaikum. Hai (^o^)/


- klik banner untuk join-

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No More CPC .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Kalau refer kat gambar tu , last tira dapat BE untuk CPC ialah pada 15 dec 2013 . Tahun lepas lah makna nya . Tidak ada lagi cpc untuk tahun ni .
Kalau dikira kira , CPC yang last tu CPC ke 19 dan datang dari iklan Q3 Prepaid Roaming . Korang ta nak ke click click iklan kat blog tira lagi ? hehehe .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Kat mana mana je , mesti ada dia .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Salute ! tu lah yang penting tira nak cakap . Pasal sorang blogger ni . Kat mana mana je , mesti ada dia . Berwawasan tinggi . Rajin . Tapi dah kawen ! Ekekeke .

http://www.bubblynotes.com/

Akak farah waheeda ni haa . Rajin gila korang tau takk . Selama ni , tira perasan , kat mana mana blog je , mesti ade diaa . kat blog tira pun rajin gila komen . tak caya ? P tengok kat sidebar tira tu . Adekan nama dia  ?

Terbaik lah akak ni kan . Kalau tira tengah tengah blogwalking tu , kat entry blog tu , mesti ade je dia komen . Not at all la , tapi AT MOST taw ! then bila nak follow blog yang lain , tengok ! akak farah pun mesti dah follow blog tu dulu .

dalam hati tira , Rajin gila kan akak ni blogwalking . Update entry kat blog dia sendiri pun rajin wooo . Banyak info info yang dia kongsi . Then entry tira , memang tak sah kalau takde komen dari diaa . Korang boleh check sendiri kalau tak caya .

Akak , akak memang rajin gila lah kan . Superb ! hehe . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

SEGMEN&GIVEAWAY BY IKHWAN YUSUFF

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




quotes love dari tira :)



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Nuffnang - CPUVke27 - Sharp AC

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




Alhamdulillah . Rezeki masuk lagi . Kali ni CPUV ke27 datang dari iklan Sharp AC . Terima kasih sekali lagi kepada nuffnang . Masih lagi on going . So , kena word hard la to earn more kan ? Hehe .

Tira yakin , ade jugak dikalangan blogger lain yang dah dapat BE ni . tahniah jugak kat korang . Seronok kan ? Ini adalah BE kedua untuk bulan Feb 2014 ni .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH