Nur Atirah

Thursday, 20 February 2014

Kat mana mana je , mesti ada dia .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Salute ! tu lah yang penting tira nak cakap . Pasal sorang blogger ni . Kat mana mana je , mesti ada dia . Berwawasan tinggi . Rajin . Tapi dah kawen ! Ekekeke .

http://www.bubblynotes.com/

Akak farah waheeda ni haa . Rajin gila korang tau takk . Selama ni , tira perasan , kat mana mana blog je , mesti ade diaa . kat blog tira pun rajin gila komen . tak caya ? P tengok kat sidebar tira tu . Adekan nama dia  ?

Terbaik lah akak ni kan . Kalau tira tengah tengah blogwalking tu , kat entry blog tu , mesti ade je dia komen . Not at all la , tapi AT MOST taw ! then bila nak follow blog yang lain , tengok ! akak farah pun mesti dah follow blog tu dulu .

dalam hati tira , Rajin gila kan akak ni blogwalking . Update entry kat blog dia sendiri pun rajin wooo . Banyak info info yang dia kongsi . Then entry tira , memang tak sah kalau takde komen dari diaa . Korang boleh check sendiri kalau tak caya .

Akak , akak memang rajin gila lah kan . Superb ! hehe . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH