Nur Atirah

Friday, 9 March 2012

syabas adikku

Assalamualaikum . 
hye korangg .. ^^


now , tira da kat rumah . suke , suke , suke . kelas petang tadi dibatalkan , so , dapat lah balik awal hari ni . kalau tak , masih lagi kat kolej lah sekarang . tadi pon balik naik bas je . selalu tira naik bas syarikat thai lye uh . tapi tadi , naik bas lain pulak . bas baru ! rapid KL . still lagi bawah syarikat yang same . cantik pon cantik . tapi tak banyak tempat duduk pulak .


naik-naik je , dah kene berdiri . apelah nasib . hehe . tapi , lepas tuh , dapat jugak duduk . hee . sampai tampin , amik bas g balik bukit jalor . huuu , my motherland ! balik pon kire surprise . haha . dan ape yang tira gembira biler tengok barang adik tira -adik paling bongsu- dah ade . means die dah balik dari seremban lah tu .


buat ape die di seremban ? hee , kalau nak tau , adik tira tu dalam pemilihan sukan hoki ke peringkat kebangsaan . means , wakil negeri sembilan lah ni . wahh , dasyat kau dik ! haha . so , tira punye lah excited nak tanye same ade die terpilih ke tidak .


tira : dik , camne hari tu ? terpilih tak ?
adik : terpilih .
tira : wahh , dasyat lak kau . haha , bagus2 . biler pergi lawan ?
adik : ahad ni adik pergilah .
tira : bape lame ?
adik : seminggu .
tira : pergi kat mane ?
adik : KL


haha , tahniah ye adik . saya sebagai kakak , jeles dengan kamu . muehehe . tira siap snap barang-barang yang dia dapat . haha . teruja kan . gayat tak ? peduli ape . heeee . adik-adik tira yang lain pon kate tira gayat plus jeles . takde la , tira tumpang suke lah dengan adik tira ni . hehe . tahniah dik . malam ni akak belanje makan . :)












p/s : go negeri sembilan !
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH