Nur Atirah

Wednesday, 15 February 2012

Mala Nasohah 1st Giveaway Contest 2012

assalamulaikum
hoolaaa ..


kali ni tira nak join contest yang dianjurkan oleh cik mala nasoha kite ni , kalau anda yang lain nak join jugak , click HERE! ..

so , mutiara kata yang ditujukan khas untuk cik mala >>

fikirkan perkara-perkara yang terhebat , maka anda akan menjadi dalam kalangan orang yang terhebat .


DUE DATE : 29 FEB 2012

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Contest Siapa Boleh Baca

Assalamualaikum .. 
hoolaaa !!


siapa boleh bace ?? hee , ehh , tira dah sekolah dari tadika taw . hee , gurau je .. korang nak join tak ?? click je banner tu ehh adikkk .. (macam lah tue sangat aku ni) 


okee , jawapan tira >>>

THIS MESSAGE
SERVES TO PROVE
HOW OUR MINDS CAN
DO AMAZING THINGS!
IMPRESSIVE THINGS!
IN THE BEGINNING
IT WAS HARD BUT
NOW, ON THIS LINE
YOUR MIND IS
READING IT
AUTOMATICALLY
 WITHOUT EVEN
THINKING ABOUT IT,
BE PROUD! ONLY
CERTAIN PEOPLE CAN
READ THIS.
PLEASE FORWARD IF
U CAN READ THIS.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Luna Shoppe's GIVEAWAY!

Assalamualaikum .
hoolaaa ...


haa , banner lagi ?? hee , alaa , biase lah tuh kalau nak join giveaway ni kan , esti lah promo giveaway's banner ni kan .. hee :) . nak join ?? click je banner tu ye adik abang kakak , pakcik makcik , sume boleh join ...

tadi tira blogwalking jap , tu terjumpe ni , pastu terus je tekan button new post . hek hek . oke , ade tuah , menang lah , tu pon nasib kan . :)


DUE DATE : 20 FEB 2012

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

itsmetira menang ??

Assalamualaikum ..
hoolaaaa !!

hai korang .. hee , hati gumbira nih !! kenape ? kenape ? huk , huk . tadi tira dok belek2 senarai pemenang dari segmen review blog kami yang dibuat oleh herba tihara ni . alhamdulillah .. akhirnya tira menang tempat ketiga . menang jugak kan ?? heee . :)



hoho , excited jugak lah , sebab first time tira menang camni . yelah , tira pon baru nak bertatih dalam dunia blog ni .. oke ke post yang tira buat dulu ? haa bese je , ekot syarat lahh . nak tengok ?? HERE ! 

haa bagi sape yang agak2 ade join tuh , tapi tak tengok lagi senarai2 pemenang nye , click SINI ! . oke lah , tira nak ucapkan terima kasih kepada herba tihara . dan tahniah juga kepada pemenang yang lain . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH