Nur Atirah

Sunday, 5 February 2012

Mari Menari

Assalamualaikum ..
ape khabar kawan-kawan ??

hehe , ni knape pulak tira ajak korang menari ni ? haa , tu lahh yg tira dok sibok nak cerita ni . alaa just kongsi skit je pasal adik tira g wat persembahan kat rumah orang kawin tgh hari tadi .. bagus kan ?? hehe .

kalau nak tau , mase first time tira dapat tau adik tira join tari menari ni , tira pon trkejut jugak . kompius la kan .. (pandai ke adik aku menari ?) hehe . tapi bler da lame2 tuh mcm dapat tgkap lah talent dia kan .

tira ingat lagi mase fisrt time tira nak p tgok dia menari , bukan main excited tira . yelah , tak sabar nak tgok adik sendiri kan . nak tau ape jadi ?? ade pulak incident yg buat tira gelabah mase tuh . mane tak nye , sampai2 je tira tgok muke adik tira tu pucat semacam .

haus !

tulah yang dia kate .. tira pon suruh lah liyana amikkan air . ehh , mcam nak pengsan da adik aku ni .. tira cakap lah kat pengajar dia tu yg maybe adik tira ni tak pat nak wat persembahan . tapi adik tira ni berdegil . lepas dia dapat airn, dengan muka tak bermaya tu , dia menari jugak . hmmm . adik2 .

lepas dari tu , tira dapat tau yg dia tak sarapan pagi .. patut lahhhh , perut kosong . haha . oke lah , lapar lahh .. enjoy this pic .


adik saya
kawan adik


cutenyeee
adawiyah

peace yo!

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH