Nur Atirah

Friday, 29 March 2013

Kini , ku akui .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sebelum ni dengar2 senior cakap FAR400 susah . gua pon takot la dengar kan . awal2 lagi dah label tu killer paper . HAHA . tapi bila belajar masa first class hari tu , gase mcam oke jee . dan dan dapat lak lecturer yang asyik wat lawak je .


MISS SALINA . asyiik wat lawak je . tapi kuat memerli orang pon boleh gak dia tu . hehe . then , masa dia ajar tu , oke je . senang  je paham . so tira dok pk2 balik senior dulu cakap , betul ke paper ni susah ? sebab wat tuto pon oke je . agaknye baru permulaan kot .

 tapi , lepas jam 5.45 petang tadi , dah tuka perception dah . Kini , Ku akui . haha . memang FAR tu mencabar . quiz kot petang tadi . dan hanya MFRS 116 je yang masuk . td jawab pon dah macam ape tah . kekeliruan tu amat tinggi . huahua .


baru satu MFRS . test nanti , cmne plak . final nanti ??? ottokeee . satu cabarn yang amat tinggi . kena letak more effort on it . yeahh , usaha , doa , tawakal .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

sini

wahh , apit dah nak rombak bloglist dalam blog dia tuhh . haa , bagus ni. ade peluang jugak blogger2 lain nak masuk . contoh macam tira lahh . wink wink  *muka senyum* hehe . hem , tira actually suka sangat blogging ni .

kalau dalam sehari tira tak update , means, tira busy sesangat lah tu . selalu online pakai hp je . memang lah ade blogger droid kan . tapi bagi tira tak best la nak update guna hp . sebab tira suka blogwalking . so , dengan baik hati nya apit kalau tira dapat masuk bloglist apit .

so , dapat la up readers . ye dok ? so , sape2 nk join tu , tekan laju2 link kat atas nun . p join yaa . taa

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen : Saya nak doodle dari MH !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sini

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH