Nur Atirah

Wednesday, 3 July 2013

kesan FAR400

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hai , ishh , dah bape hari tak update nih . rase rindu lah pada kakak2 yg suka baca entry tira ni . hihi . ramai ke ? ade lah sorang duaa :) thanks kakak farah waheeda . :)

haa , actually tira nak cita pasal paper far400 ni . dah lepas dah paper tu . ahad lepas . boleh jawab tak ?? ciss , jangan tanya tira soalan tuh ! tak suka ! why , why , why , why ?

susah giler kot . tira memang tak dapat jawab dengan sebaiknya . dalam dewan tu lagi tira dah rase sedeh . tira dah ready dah . tapi still ! memang tak jangka soalan dia payah macam tu . tira harap lulus je dah lah . lepas masa tamat , kat luar dewan , menangis wei ! 

haha , dan petang tu jugak terus pergi meraban dengan member hilang tension . tak nak pk dah pasal far tuh . 

hi , imma happy girl :)

dengan orang tinggi ! g
kwang soo . hehe

kamy buddies :)

anak roziyah binti yusof

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH