Nur Atirah

Monday, 24 June 2013

makan free

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


alhamdulillah . hari ni rezeki murah . ta kua satu sen pon duet nak makan . perut kenyang . tengah hari tdi dapat makan free mase bengkel far uh . malam plak , sepupu , nisa datang ajak makan , so , die belanjee . 

huurayyyy ! semoga murah rezeki mereka . kihkih . ehh , pakwe nisa orang kelantan . terkejut gua . ^,^


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

bengkel FAR400

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hai selamat petangg . nak kate penat tu , entah lah . tapi baru je balik lepas menimba ilmuu . cehhh ! hehe . okee , actually tira baru balik dari bengkel FAR400 ni . amende far far nih kan ? lorhh , kamu enggak tahuu ?? meh tira bg tau . hehe

kalau student2 uitm ni opcoz la tau kan . ni la paper killer utk kitorangg . nak kate susah tu , entah la . tapi rumit lah jugakkk . bila soalan tuh , dah pusing sikit je , makaaaa , berpusing2 lahh otak student2 ni nak mencari jawapan nyee , adjust tu , reconcile tu . haishh , macam2 .

tadi just dapat jawab soalan 1 setengah dengan cash flow .  time jawab cash flow , madam pon pening ngn soalan tu . hahah . tu yang kelakar kan . tapi yelahh , madam kan , rilex sudahh .makanan dapat byk woi . sarapan , tgh hari , untuk petang pon ade actually . korang tau tak sepatutnya uitm tak ley wat ape2 kelas hari ni , sebab jerebu tu . tapi disebabkan bende ni memang dah rancang sebelum2 ni , wat je lah kan .

now , nak rehat2 kejap . nanti petang nak study pulakk . banyak lagi tak baca ni . daaa korangg :))


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH