Nur Atirah

Sunday, 23 June 2013

gua main ragbi .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


em , hoyeah , sekarang dah ade kat melaka . balikk tadi mail anta kan . yang tira nak cakap kat sini , ade ke patut die kate tira main ragbi ? wahh , kelakar ke ? tak kan . siottt die tuuu .

tira mintak la anta g melaka sentral jap . sebab tira nak beli brooch . hahaha . brooch kat situ je yang tira suka . then , biase lah , orang ramai . tira jalan je macam biase . alih2 , die kate tira ni jalan direct je . tak bg laluan kat orang lain . macam main ragbi ! 


woii , sentap sikit kat situ . tapi tade pe pon sebenarnye . haha . lepas tu , jalan je pelahan2 . bila tira dah leka balik , tira terbuat balik benda same . wahaha . kelakar bila pk balik . sengal gak die tu . kwang asam tol cakap tira camtu .. cett !


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

out of mood

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


mood study hilang .. 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Hai Sunday !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dah due malam dapat tido rumah , hehe , puas hati ! study nye sikit je . kejap lagi dah nak gerak balik melaka . ni yang lemah sikit ni . kat melaka tu jerebu . tira dah la semput . batuk2 . sakit la macam tu .

haa , kejap lagi nak kena beli mask . hari tu ignore je mask tu . tapi now , dah tak leh ignore dah . wajib kena ada . bahaya bahaya .  anyway , hai sunday ! tira nak amik mood study lagi nih .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

past year question

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



malam2 camni lah baru nak download past year . haha .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH