Nur Atirah

Wednesday, 26 June 2013

seronoknya datingg !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


seronoknya dating ! haa , dengan sape la tu eah ? pakwe keh ? bukann ..makwe ? ehh , tira bukan homo . hehe . lol , dating boleh dengan sape2 jehh . ni tadi kkan tira dah cakap tira nak p keluar tgk wayang .. so , ce teka . tira tgk cita ape ?

haa cite ape yg ade pakwe hensem nih ? kihkih . MAN OF STEEL woi . best giler2 cite die . duration , 2jam 20 minit . haha , mase tira tgk cite ni , kalau ade remote control forward tu , tira dah tekan byk kali dah . sebab ape ? sebab rase macamnak cepat2 tau akhir die macam mane . haha . over !


dan dan , date plak dengan sorang makwe yang suka sgt bergambar nihh . keje die memang amik gambar lah keje nyee . makan itu , ini , tira layan jekk . lagi pon , tira pon suka jugak bergambar . lepas tu masuk instagram . tu yang seronok sebenarnye . haha . ehh , korang pon ade instagram ? jom follow tira . username tira -->> atirahhhh
*huruf h tu kena ade 4 taw :) . okehh . jom tgk gmbar yang sikit ni je la eahh .











Jari Menaip ,
Nur Atirah .

DOne with CTU553

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

hoyeahh , alhamdulillahhh . first paper dah lepas . selalu nye first paper yang buat orang dedorr , kecut perut , resah , gelisah , tak gitu ? hehe . ni dah lepas , oke lah . tapi second paper ni perasaan die macam first paper jeh . FAR woii .

haha , takpe , sekarang rilex lu . nak tidoo . jap ag nak p tgk wayang sat . nak tgk superman tu ke or cite monster tu eak ? jeng jeng jeng . t tira update ! tatatatatata ..


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

first paper...

hai hai dan hai selamat pagi. da solat subuh ke belomm? ecehh, hehe. okeh, pagi ni tira paper ctu. dah ready dah ni. malas nak tangguh lama2. hmm, ni pon guna blogger droid tu. malas plak nk on lappy.


si, tira ucapkan good luck kepada kawan yang lain. semoga dipermudahkan jawab soalan tu. hati biar tenang. doa jangan lupa. jangan careless oke. ecehh, macam cakap depan cermin plak. hehe. oke lahh. wish me luck ;)

posted from Bloggeroid

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH