Nur Atirah

Wednesday, 26 June 2013

seronoknya datingg !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


seronoknya dating ! haa , dengan sape la tu eah ? pakwe keh ? bukann ..makwe ? ehh , tira bukan homo . hehe . lol , dating boleh dengan sape2 jehh . ni tadi kkan tira dah cakap tira nak p keluar tgk wayang .. so , ce teka . tira tgk cita ape ?

haa cite ape yg ade pakwe hensem nih ? kihkih . MAN OF STEEL woi . best giler2 cite die . duration , 2jam 20 minit . haha , mase tira tgk cite ni , kalau ade remote control forward tu , tira dah tekan byk kali dah . sebab ape ? sebab rase macamnak cepat2 tau akhir die macam mane . haha . over !


dan dan , date plak dengan sorang makwe yang suka sgt bergambar nihh . keje die memang amik gambar lah keje nyee . makan itu , ini , tira layan jekk . lagi pon , tira pon suka jugak bergambar . lepas tu masuk instagram . tu yang seronok sebenarnye . haha . ehh , korang pon ade instagram ? jom follow tira . username tira -->> atirahhhh
*huruf h tu kena ade 4 taw :) . okehh . jom tgk gmbar yang sikit ni je la eahh .











Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Isabel Diaz said...

Bestnya dapat kuwar jalan-jalan. Saya nie lama lagi nak kuwar jalan-jalan. Huhu.

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH