Nur Atirah

Friday, 28 June 2013

sakit kepala

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


huarghhhh , saskit nye kepala tira nihh . paper ahad ni . killer plak tuhh . blaja baru sikit . semalam blaja okeh je . hari ni dah sakit kepala . fikir banyak sangat ke eak ? grr . so , terpaksa stop study kejap . petang nanti baru sambung balik lah . 

sow , tira kat library nih . si molek intan payung tu ajak tira study same2 . dah tak ley blaja , ape lagi , amik pc , online lah . hahaha . tangan ni terus je nak update blog kan . i love you bloggie . 


ni lah si intan payung tu . hehe

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

akhirnya dapat jugak kakak tengok muka adik kakak yang sorang ni...he he he...

eimah siti said...

selamat berstudy

Lissa LaLissa said...

tertarik dengan yang dalam kotak dalam gambar tuu. hahaha

Isabel Diaz said...

Sabarlah..

Isabel Diaz said...

Sabarlah..

Liyana Erythrina said...

nampak big apple rasa nak makan big apple lah pulak.. wuwuwu

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH