Nur Atirah

Tuesday, 21 January 2014

kenapa dengan kshownow ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dari pagi tadi tira try bukak . tak bolehh . semalam okey je . siap la download satu episod appa , oddiga . hari ni ingat nak download runningman plak . ehh , buat hal plak page tuu . kenapa ehh ? error ! dia kata .

then sekarang , bila try bukak , tak boleh langsung . direct balik g kat google . why why why . nak tengok episod baru ni !!! memberontak . haha . wifi kat kampung ni tak boleh bukak daily motion . kena block . so , ade sesape tau tempat lain nak download running man tak ?


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

baru tau bila ku google

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


haha , nak gelak kat diri sendiri pon ade jugak . tak tau lah pandai tahap mane . ni suma pasal entry petang tadi lahh . ehh , belum baca ehh ? mehh baca dulu .   SINI .

baca dahh ? yang dok komen cakap pasal kacang parang . tira plak , ape ke benda nye lah kacang parang ni . tak penah dengar . terus bukak google . tekan image ! hamek kau ! haha . rupenye benda alah ni .


benda ni kalau sape2 ade penyakit G6PD ni , tak boleh makan . nanti semput ! tira tau kacang ni , tapi tak penah amik tau yang name nye kacang parang . dah google baru tauuuuu . :D

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

baru tau penyakit diaa .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sebenarnye memang dah tau yang adik tira ni ade penyakit . namanya pun pelik G6PD . ape benda tu pon , tira tak pandai la nama panjang die . singkatan nye macam tu lahh .

bila tanya mak , mak pn tak geti nak jawab . tanya wan , lagi lah wan ta tau . last last , diam kan ajeee . tapi tengok si ujang ni , sihat walafiat jee . tak de pun nak pengsan pengsan ke . mengaduh sakit ke . tak pernah !

then , baru baru ni tira dapat tau ape jenis penyakit yang die kena . takde lah teruk mane pon . ayah kate , mase kecik kecik dulu , ujang selalu kekurangan darah putih . tu la maksudnya . owhhhhhh .

doktor cakap bila dah besar , dia dah okey dah . patotlah sekarang ni sihat walafiat jekk ! tapi ade jugak lah , mase die dalam 14 15 tahun gitu , die warded . sebab kekurangn darah lah . tira jugak yang g tengok die ulang alik tiap hari .

sekarang , xyah cakap . sihat , tinggi lampai . handsome . kacak . suma kat diaaa . adik tiraaaa 



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH