Nur Atirah

Wednesday, 26 February 2014

#1 TOPUP GIVEAWAY CONTEST

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


join jum . support .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Dah register course.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Alhamdulillahh , sedar tak sedar dah masuk akhir tahun ketiga tira study . Just lepas ni tinggal satu tahun lagi la . InsyaAllah , kalau takda aral melintang , tahun depan dah pegang degree . Bestnyeee .

Naik sem baru ni tira dah dalam semester ke6 . Acah acah senior la kan . Haha . Cepat je masa berlalu . Bila adik adik tanya bila balik U kak ? Tira jawab hujung minggu ni . Muka diorang tercengang je memasing . Hehe . 

Sebab terasa cuti kejap sangat . Alah , padahal terasa sebab tira tak dapat masak kan tok diorang lagi lah tu . Ekeke . Tapi kalau cuti kan tira balik , tira masak laa .


Alhamdulillah , sem lepas takde repeat paper . So , sem ni teruskan dengan course sem 6 . Semester ni tira ade 7 paper . Tapi 5 paper final . tu pun dah kes berat bg tira . hehe . Paper ape paling takot ? Of course paper FAR tu .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Hari ni Rabu ..

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Bosan punye pasal lah ni . Saje je nak bagi tau hari ni rabu . Ekeke . So , adik adik balik lambat hari ni . Hmm , teringat zaman sekolah dulu , hari Rabu yang pasti ! sebab malas nak g koko , balik sekolah jalan kaki . 

Jarakk sekolah ke rumah ade lah dalam 6km . Peh peh pehh . Haha , sebabkan nakal la , tetap gak balik tu . Tapi dalam tengah tengah jalan kaki tu , ade lah orang yang baik hati tumpangkan kitorang . Ekekek . 

Mase tu da jalan dalam 2km kot . tira dengan geng tira laaa . dalam 4 orang . nakal tak ? kongsi la cerita hari rabu korang . hehehe .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Giveaway T.shirt by Tengkubutang

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


giveawayTime

join jumm .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Pineng Powerbank OriginaL

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



ehem ehem . siapa yang adore dengan pineng powerbank ni . Brand yang bagus dan terkenal kat malaysia . Meh meh tira nak cakap sikit . 

Pineng powerbank ni yang original taw . Harga pun berpatutan . So , kepada kawan kawan diluar sanaaaa , siapa yang nak powerbank ni , boleh direct whatsapp or text tira di no 017-6210861 .

atau korang boleh tengok dekat instagram kedai kami dekat @kedaiTMF . ingat , terhad je taw . sape cepat dia dapat . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH