Nur Atirah

Wednesday, 26 February 2014

Dah register course.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Alhamdulillahh , sedar tak sedar dah masuk akhir tahun ketiga tira study . Just lepas ni tinggal satu tahun lagi la . InsyaAllah , kalau takda aral melintang , tahun depan dah pegang degree . Bestnyeee .

Naik sem baru ni tira dah dalam semester ke6 . Acah acah senior la kan . Haha . Cepat je masa berlalu . Bila adik adik tanya bila balik U kak ? Tira jawab hujung minggu ni . Muka diorang tercengang je memasing . Hehe . 

Sebab terasa cuti kejap sangat . Alah , padahal terasa sebab tira tak dapat masak kan tok diorang lagi lah tu . Ekeke . Tapi kalau cuti kan tira balik , tira masak laa .


Alhamdulillah , sem lepas takde repeat paper . So , sem ni teruskan dengan course sem 6 . Semester ni tira ade 7 paper . Tapi 5 paper final . tu pun dah kes berat bg tira . hehe . Paper ape paling takot ? Of course paper FAR tu .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH