Nur Atirah

Sunday, 22 January 2012

"rehat"

assalamualaikum . hai koranggg , hehehe , aku di rumah ni . bukan lagi di Melaka . now , my exam is over . alhamdulillah , sempat menduduki semua paper tuh . haa bley jwab ke tak ? hahaha , "asalkan ade jwapan".. tu lah yg mampu aku katekan . aku pon da cuba sedaya upaya . now , just wait for the result . biler naik sem nti  aku da jd senior , haha , walaupun baru part 2 . *TERUJA lak rase . hem , cuit ni abis mase kat movie je lah , haha . rehat sepenuh nya . yahoooo .. tak payah nk pk exam lg .

ni nak citer , mlam 20hb ari tu aku ngn housemate aq (yg belom blik rumah la kan ) g lah kua kat dp ue . konon2 nak overnight la ni kan , haha . pakwe si Nilam ni pulak da tgu lame . so , kami berlima je lah . nak tgu Belle , dia pon blum pulang dari johor . ape yg aku pk mse tu ade lah crik mkanan , huh , lapa giler tak makn ape2 dari pg . sebelum g exam tu pon mkan roti wat alas perut .

so , ktorang decide nak p McD . makan punya mkan , msuk lah sorang pakcik ni , siap bwak buku , dduk kat meja dpan ktorang yg kbtulan org tu baru abis mkan dan blah . ohhh nooo !! dia mkan sisa baki tu . aku da la tgh mkan , loya pon ade . tak berani aku pndang . aku abis kan sume mkanan aku . haha . RASEKAN !! lpas ktorang pergi , aku toleh kat pkcik tu , dia dduk kat tmpat ktorang ue smbil check baki2 yg ade , haha , bukan nak kate aku tak kesian . tapi aku tak suka org mcm tu . kudrat ade lg . bdan masih sihat tp tak de usaha nak baiki diri . kalu ye pon nak mkan , crik lah keje . gggrrrr . *tetap tak suka*

then lpas tu ktorang jalan2 je la . BOSAN sebenarnye  haha  tak best sbb housemate yg lain tak de , rindu korang la weh ... aku tak ley lupa kenangan dok satu umah ngn korang . gelagat wani yg kelakar , shima yg selalu happy , lin dgn perangai die , lina yg ketawa kelakar , amaa ngn muka comel nye , fiza dgn perut retak die , belle dgn anak tiri nye , nilam ngn sore comel die dan zati dgn "bibi" kesayangan die tu . hoho . sangat seronok ngn korang ... we just like a lovely sister to each other .


time naik pirate ship
smbut bday amaa ngn nilam
nilam dan lina
jalan2 di river cruz
sahabat sejati


comel kan . hehe

gadis semasa

anak belle


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH