Nur Atirah

Sunday, 16 February 2014

Jika itu Takdirku

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Ariana Rose dah tamat . Lepas ni , ceite ni pulak menjadi kegilaan orang ramai . Hehe . Tunggu plot cerita dia . #jikaitutakdirku

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Tinggallah keseorangan.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Terasa kebosanannya hari ni . Nak buat ape pun tak tau . Tadi tira sempat blogwalking sekejap . Bukan masalah malas nak Blogwalking lama lama tapi disebabkan laptop yang asyik loading ni je yang membantutkan masalah tira nak blogwalking . Even salah tekan sikit , loading nya dah sampai dua tiga minit .

Hmm . Nak beli baru , masalah duet pulak . Biasalah , student . tira bukan orang bekerja . Hehe . Format ? Dah dua tiga kali tira format laptop ni . Still sama je . Bosan lah .

Starting today , tinggallah tira keseorangan . Mr.Simple dah balik UPM . Esok dah mula class . Selalunya kalau ade  mase tira akan keluar jalan jalan ke dengan dia . Lepas ni tiada lagi lah . Cuti pun dah nak tamat . Terpaksalah bekerja keras untuk study balik .

ape ape pun . Fighting ! hehe .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH