Nur Atirah

Wednesday, 25 September 2013

tira dah jadi hero.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


good job untuk performance setakat pagi ni . hehe . why ? ade yang tak tau ke ? kan tira dah cakap , terang2 kat tajuk tu tira dah jadi hero . pertama kali jadi hero taw . haha . sebelum2 ni , pernah cuba gak , tapi tak pernah menjadi .

pernah derma darah ? pernah ? syabas untuk korang . tira ni , baru merasa nikmat first time derma darah . jadi heroin taw . hehe . sebelum ni tira pernah cuba , tapi tak pernah lepas . bukan sekali je eh cuba . now , saat bertarikh 25 september 2013 ni , bila nurse tu kata , 'okey , lepas' . huu , bapak terkejut . haha . selalunyee , 'sory dik . tak boleh' =,=

agak berdebar gak tadi . tapi tira kuat wehh . buang suma debaran tu . tunjuk tangan , aduhh , bulu roma naik meremang . terkejut tira tengok . hahaha . dah tu , doktor lelaki plak tu yang incharge. malu . cepat2 tira usap biar dia tak nmpak . agaknya dia nmpak tira malu2 kot , dia panggil doktor wanita plak . hehe . bagus betul .

now , nak rehat . kejap lagi ade class . anneyongg . :)


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Nuffnang - Cpuv ke6 - KL Sogo Trendsetter Online

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



alhamdulillah . baru dua tiga hari lepas masuk BE ke 5 , now , bila tira check , dah ade CPUV ke6 dari nuffnang . i love nuffnang gitu . hehe . kali ni CPUV dari KL Sogo Trendsetter Online . terima kasih kerana sudi berkempen dan bagi earning kat tira .
setakat ni , tira ade 5 BE yang still on going . rezeki dari blogging . tahniah jugak kat rakan blogger lain yang dah dapat . hehe . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Makan hati.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



entah kenapa hari ni , tetibe nak emo . alaa , tira bukan lepas kan dengan perasaan marah . no ! cuma termakan hati plak . sebab ? bukan pasal boyfriend ke ape eh . its about my friend . housemate . tapi nak wat cmna kan . terima je lah , nak tegur nanti , kawan sendiri plak . hmm .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH