Nur Atirah

Wednesday, 25 September 2013

tira dah jadi hero.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


good job untuk performance setakat pagi ni . hehe . why ? ade yang tak tau ke ? kan tira dah cakap , terang2 kat tajuk tu tira dah jadi hero . pertama kali jadi hero taw . haha . sebelum2 ni , pernah cuba gak , tapi tak pernah menjadi .

pernah derma darah ? pernah ? syabas untuk korang . tira ni , baru merasa nikmat first time derma darah . jadi heroin taw . hehe . sebelum ni tira pernah cuba , tapi tak pernah lepas . bukan sekali je eh cuba . now , saat bertarikh 25 september 2013 ni , bila nurse tu kata , 'okey , lepas' . huu , bapak terkejut . haha . selalunyee , 'sory dik . tak boleh' =,=

agak berdebar gak tadi . tapi tira kuat wehh . buang suma debaran tu . tunjuk tangan , aduhh , bulu roma naik meremang . terkejut tira tengok . hahaha . dah tu , doktor lelaki plak tu yang incharge. malu . cepat2 tira usap biar dia tak nmpak . agaknya dia nmpak tira malu2 kot , dia panggil doktor wanita plak . hehe . bagus betul .

now , nak rehat . kejap lagi ade class . anneyongg . :)


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

akak memang tak pernah derma darah. sebabnya takut...

Eiqa Almond said...

best kan bila dapat menderma, tolong mereka yg memerlukan :)
Kita dah 3x koot..
Bagus bagus, nanti jadi hero buat kali ke2 tauu,.! :D

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH