Nur Atirah

Friday, 20 April 2012

CONTEST : I LOVE MY FRIENDS

Assalamualaikum


meh tekan sini . >blink<


haa , now , nak join contest ni . agak menarik . sebab dia pasal kawan . mestilah sayang kawan kan . ye dok ? hehe . pemilik contest suruh letak gambar bersama kawan . hmm , gambar ape eak yang sesuai ? jap2 , tengok kat folder . heh , heh , heh .



haa , jumpa dah ! hehe , ni housemate tira . time ni kitorang p main bowling kat MP. syiokk uhhh keluar ngan depa . haha . you all sporting gitu! muehehe .




haa , yang ni pulak budak2 kelas tira . mase ni ktowang nak p perhimpunan mahasiswa satu melaka . ramai gak lah yang ade mase tu . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

SINGGAH BW BY WAN NASHRUL

Assalamualaikum .

meh click sini . >blink<

anda di tag :

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Saya Blogger Pilihan Chegu Zubir

Assalamualaikum .


meh click sini . >blink<

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

AmerCorner 1st Giveaway

Assalamualaikum


meh tekan sini >blink<

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Giveaway Herba Tihara

Assalamualaikum .


meh tekan sini . >blink<

jom join .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 positive thoughts

Assalamualaikum .


now 12.35a.m , kejap lagi dah abis 'buat karangan' , post , tak tau plak pukul bape an . ape motif tira update ni ? hmm ? haa , saje  nak share bende ni .





Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH