Nur Atirah

Friday, 20 December 2013

dah ketinggalan banyak sangat

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


first entry untuk bulan december . fuhh , rase worst sangat biler tak dapat nak update sebelum2 ni . alasan ? mesti alasan yang same kan . "busy" . takde alasan lain . hmm , tapi entah lah . memang tkde mase langsung nak update . seriously ! padahal tengok movie boleh pulakk . kihkih .

hari ni start cuti untuk study week . lega rasenye dah abis lalui 2 minggu terakhir blaja . sakit sangat . tiap tiap hari tido lambat ! assignment , report , test , kuiz , berderet deret . biasalahhh , baru itu dinamakan student . kannn ? 

biler tak update ni , rase macam dah ketinggalan banyak sangat . tira jarang nak bukak fb . apetah lagi blog . so , macam issue2 semasa ni lambat sikit nak update dalam otak . kalau ade orang bg tahu , haa , baru la tahu satu berita tu . sedeykan ? erkk!

so , harap2 , minggu yang boleh dikatakan rilex2 ni , tira boleh fix kan balik mood berblogging ni . hmm . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH