Nur Atirah

Sunday, 18 March 2012

indah bersama teman .

Assalakualaikum .
peace !! ^.^


hari ni nak update pasal semalam . nak update semalam tak sempat . tau tak tra pergi mane semalam ? hehe . alaa , just jalan2 melaka je . dengan housemate . seronok wooo . dah tu penat giler pulak tuh . berjalan sakan ! hahaa .


kami , dalam 5 orang jek pon sewa kereta . stengah hari rm50 . oke la tuh kan . pagi tu kami pergi pantai puteri . jalan punye jalan , jumpa pulak bas KBM . maknanya ade lah student KBM kan ? . hehe , kami tengok diorang syok2 tengah buat sukaneka . seronok woo . nak join jugak !! jeles la katekan . muehehe .


then ke MyDin kat ayer keroh nun . makan , shopping . bowling . bahagia na . haha . sat g housemate tira ni nak pergi dataran pahlawan pulak .. tira ekot je lah . tak kesah kan . tapi yang tira tak suka tu , jalan sesak . aduhh , rase nak suruh je sape2 iring ktorang . macam VVIP tu . tak de gangguan an . hehe .


sebab ape ? mase dah sampai kat MP uh . kiranya tira nak parking kereta kat bangunan baru tulah kan , ade pulak konvo2 kereta sibok jalan kat situ . tira geram tau . dia boleh pulak halang orang lain nak drive . ade jugak tira tak bagi chance . tira cilok2 je kat kereta lain uh . haha . dalam hati takot jugak , ade jugak calar kete orang , haha . mane tak nye . sesak mak oiiii .


dah lepas tu , baru lah lega sikit . then , kami perg tengok wayang .itu pon dah sampai ke petang . lepas maghrib pergi jusco . hua hua , semua tempat nak pergi . patah pinggang woo drive . penat . balik tu na makan nasi lemak morten pulak .  tira dengan sabar nye ekot je . layann . 


akhirnye sampai kerumah balik pukol 11malam . tapi , terima kasih kepada housemate2 tira yang cun2 , baik2 , sporting2 . kerana bikin saya gembira . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara

Assalamualaikum .




tira tag awak ye .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Tambah Kawan By Arra Ahmad

Assalamualaikum .



jom tambah kawan !! hehe . seronok ramai kawan ni . hihi .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Mari Berkawan + Follow By Cik Fiza

Assalamualaikum .



wahh , menarik segmen ni . tu yang tira dok usha2 nak join tuh . muehehe . oke tira suka berblogging kerana daripada berblog ni lah tira dapat buat macam2 . dapat kenal ramai kawan , dapat meluahkan ape saje yang tersirat di hati . dah macam diary pulak kan . tapi tak delah ke arah itu sanagt . sebab kalau orang lain bace pon , lame2 meluat jugak . ye dok . hehe . oke , jom lah jadi teman tira ye .

tira tag : awak , awak , awak .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1st Giveaway by Ceritera Alline

Assalamualaikum .



oke , di tengah hari yang indah ni , haha , nak join contest je . lame tak update kan .

tira tag : awak , awak .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH