Nur Atirah

Sunday, 18 March 2012

indah bersama teman .

Assalakualaikum .
peace !! ^.^


hari ni nak update pasal semalam . nak update semalam tak sempat . tau tak tra pergi mane semalam ? hehe . alaa , just jalan2 melaka je . dengan housemate . seronok wooo . dah tu penat giler pulak tuh . berjalan sakan ! hahaa .


kami , dalam 5 orang jek pon sewa kereta . stengah hari rm50 . oke la tuh kan . pagi tu kami pergi pantai puteri . jalan punye jalan , jumpa pulak bas KBM . maknanya ade lah student KBM kan ? . hehe , kami tengok diorang syok2 tengah buat sukaneka . seronok woo . nak join jugak !! jeles la katekan . muehehe .


then ke MyDin kat ayer keroh nun . makan , shopping . bowling . bahagia na . haha . sat g housemate tira ni nak pergi dataran pahlawan pulak .. tira ekot je lah . tak kesah kan . tapi yang tira tak suka tu , jalan sesak . aduhh , rase nak suruh je sape2 iring ktorang . macam VVIP tu . tak de gangguan an . hehe .


sebab ape ? mase dah sampai kat MP uh . kiranya tira nak parking kereta kat bangunan baru tulah kan , ade pulak konvo2 kereta sibok jalan kat situ . tira geram tau . dia boleh pulak halang orang lain nak drive . ade jugak tira tak bagi chance . tira cilok2 je kat kereta lain uh . haha . dalam hati takot jugak , ade jugak calar kete orang , haha . mane tak nye . sesak mak oiiii .


dah lepas tu , baru lah lega sikit . then , kami perg tengok wayang .itu pon dah sampai ke petang . lepas maghrib pergi jusco . hua hua , semua tempat nak pergi . patah pinggang woo drive . penat . balik tu na makan nasi lemak morten pulak .  tira dengan sabar nye ekot je . layann . 


akhirnye sampai kerumah balik pukol 11malam . tapi , terima kasih kepada housemate2 tira yang cun2 , baik2 , sporting2 . kerana bikin saya gembira . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

P#eoniX said...

duk melaka ke???sy pernah gak sampai melaka....skunk dah shantek sangat kat sane....huhuhuhh!!!!

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH