Nur Atirah

Thursday, 28 February 2013

Bloglist March telah pon tersedia .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


first sekali , tira nak ucapkan thanks kat korang sebab dah join segmen yang tira lancarkan . alhamdulillah .. walaupon tak capai target , tapi still lagi ade respond . hehe . noww , ce tengok kat sidebar tira tu , dah ade dahh bloglist untuk korang .



macam biasa , tira letak tagline utama segmen ni . "you comment , i follow" . so jangan lupa bila dah baca entry mereka yang gempak tu , drop komen oke . insyaAllah , blogger tu akan balas kunjungan dan follow kamu semula . 

faham tak tujuan tira actually ? tira nak rapatkan korang melalui cara ni . so , harap2 cadangan yang tira cadangkan berkesan sekaligus kena dengan tajuk tagline . okee . untuk check senarai peserta , korang boleh ke sini . SENARAI PESERTA . happy blogwalking :D

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen : Bloglist March

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Logo Segmen


oke hye ,  tira nak lancarkan satu segmen . simple dan mudah . tira nak buat satu bloglist kat blog tira ni . so , bagi yang nak join tu , join la ye . tagline segmen ni ialah "you comment , i follow" . thats means , lepas korang join , and drop komen korang , tira akan follow blog korang . itu bonus untuk yang join .

oke , bagi segmen ni , tira akan pilih top referral untuk direview . peserta yang lain , tira akan buat satu bloglist oke . bloglist adalah untuk 50 orang pertama . so , cepat lah join . hehe , syarat2 dibawah .

SYARAT :

1) letak tajuk segmen " Segmen : Bloglist March" .
2) Copy logo Segmen . *pastikan banklink befungsi . senang orang lain nk join .
3) Copy tagline " YOU COMMENT , I FOLLOW "
4) just tekan like.


senang kan ? so , tutup sampai 28/2 . happy segmen :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Bila bunga jadi mangsa cinta

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




kesian kat bunga . hahaha . sampai kuning2 muka dia .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Kad Jemputan Kahwin .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


kad kawin ? ohh tidakkk ! tira nak kawin dah ke ? siapa calonnya ? kihkihkih . supriseee !! 


sabar2 , nak bagi tau la ni . tira nak bg korang tengok kad jemputan kahwin ni . tira gase macam suka plak tengok . pink2 gitu . hehe , makna nya baju kahwin pon pink la kan . ehhh , tapi tira kan suka warna hijau . kenapa pink ?


wihihi . first , tengok la dulu . nahh !

malas plak nak rotate .

tadaa !

haa ,tengok betul2 . 2 November 1991 mak dengan ayah tira bersanding . dan pada tahun berikutnya 1992 ,  bulan november jugak , lahirlah tira di atas dunia yang indah ini . wehehe . opss , bukan kad jemputan majlis tira taw . ini mak ngn ayah punya . peace !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH