Nur Atirah

Wednesday, 12 February 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Borong wideshawl RM9/ps

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


jum beli borong . kat sini tira nak tolong kawan tira ye . Sungguh . Murah giler ssehh dia jual . Untuk kali ni dia amik tempahan borong je dulu . okey , sekarang memang tengah promosi giler giler punya .




ini murah giler kan ? ade yang plain . printed pun ade . giler . Sape yang tak tau nak beza mana murah mana mahal tu , pehh , sayang nyeee .  kat mana nak tengok . Boleh je Contact no yang tu terus . Itu no kawan tira .

or boleh pegi ke instagram diaa . carik hijabbynzack . sayang sayang sumaa . promotion sekarang dapat satu kodi RM140 sebelum 14/2 okeyy . lepas tu promotion TUTUP ! selepas 14/2 , harga naik ke harga asal satu kodi RM160 . 

jangan lupa whatsapp , message , or wechat pun bolehh . ohh yaa , takda duit nak bayar ? ingat . ini borong amik tempahan dulu . order jee . Sebelum 14/2 . bayar nanti nanti pun boolehhh .. good kann .. 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH