Nur Atirah

Wednesday, 5 March 2014

Mintak idea sikit !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Exercise yang semalam tu dah siap , ni dah bosan pulakk . Mintak idea sikit nak update pasal ape . Hehehe .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Pekena Roti canai

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

Kelas start 8pagi . Hari ni 'demam' sikit sebab tetibe nak pakai shawl . Ekeke . Wide shawl plak tu . Almaklumlah tira ni tak pandai nak bershawl sangat . tambah tambah lagi budak bilik ni haa jual shawl .

Macam biasa first class minggu pertama ni , lecturer masuk jsut briefing je laaa . Takde maknenya nak blaja terus . Dah tu , pergi pekena roti canai la ape lagi . tambah plak dengan teh terik . kaw kaw. meleleh kowtttt ! haha . 

Hari ni buat ape je korang ?

*gambar ni google je , malas nak bluetooth masuk lappy*

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH