Nur Atirah

Monday, 23 December 2013

tira ade kembar.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


korang kembar ke ? kamu kembar ke ? ehh , kembar ke ? ahhh , soalan camni memang dah selalu dengar . kalau orang tak kenal kami , memang tu ayat kembar lah terkeluar kat mulut diorang .  dan kami ? dengan segeranya , menggeleng gelengkan kepala . hehehe . 

siapa kami tu ? of course lah tira dengan adik tira . kwang kwang . memang biase dah dengar ayat tu . dulu pernah mase kat matrik , ade sorang kawan tira ni nama nya zati . die pn jadi kembar tira jugak . lecturer mestii tanya , kembar kamu ke ?? 

tadi actually tira keluar teman adik pergi klinik buat medical check up .ade jgak abang yang comel tu tegur kami yang seiras ni . hehe . ooo abang , dah nama pun ,sibling , tentu lah akar umbi yang sama . 

comel tak tira ? hehe

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

nak mulakan operasi malam ni

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dah dua hari rilex sakan . sepanjang dua hari ni , niat tu ade , tapi still lagi malas malas tu sapa diri . diri yang lemah ni  cewahh . hehe . so , malam ni kena buat azam baru . luahkan segala galanya disini dulu , then start !

kalau tak , tiada gunalah tira bawak buku tu balik . mesti kena study ye cik atirah . so , malam ni kalau dapat habis dapalam 2 chapter pn , jadilahh . then enjoy balik tengok movie . 

coppp ! malam ni running man 177 keluar . wow , tak sabar nak download . kihkih . ehhh , ade sapa sape layan running man jugak tak ? give me five sikit :)




Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Appa , oddiga ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


seronoknya cuti kat rumah . heheh , actually nak cakap yang seronok melayan cerita korea yang comel ni . sape layan cite appa ni ? meh angkat tangannnn !! hehe . best taw cite die . budak budak nye comel je . sekarang dah sampai episod 50 tapi tira baru je nak download episod 48 .

bagus jugak ade program camni . merapatkan lagi hubungan ayah dengan anak2 diorang . kalau korang nak tau , bapak2 yang dalam program ni sume keje yang bagus2 . pelakon , announcer , pemain bola sepak negara , korea la kan . takkan malaysia pulakk . hehe .

so , program camni , buatkan bapak2 tu ade jgak mase dengan anak2 diorang dari sibuk bekerja jekkk . tira paling suka adik min gook . comel gila min yool tu . geram . pandai pulak tu . hehe . jum la layan sekali bersama sama . hehe .






Jari Menaip ,
Nur Atirah .

SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


jom join kat SINI

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH