Nur Atirah

Monday, 23 December 2013

nak mulakan operasi malam ni

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dah dua hari rilex sakan . sepanjang dua hari ni , niat tu ade , tapi still lagi malas malas tu sapa diri . diri yang lemah ni  cewahh . hehe . so , malam ni kena buat azam baru . luahkan segala galanya disini dulu , then start !

kalau tak , tiada gunalah tira bawak buku tu balik . mesti kena study ye cik atirah . so , malam ni kalau dapat habis dapalam 2 chapter pn , jadilahh . then enjoy balik tengok movie . 

coppp ! malam ni running man 177 keluar . wow , tak sabar nak download . kihkih . ehhh , ade sapa sape layan running man jugak tak ? give me five sikit :)




Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

msredcheesecake said...

belum terjebak dgn running man lagi...hee... study...

Khir Khalid said...

Semoga terhibur & sentiasa ceria.. :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH