Nur Atirah

Monday, 23 December 2013

Appa , oddiga ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


seronoknya cuti kat rumah . heheh , actually nak cakap yang seronok melayan cerita korea yang comel ni . sape layan cite appa ni ? meh angkat tangannnn !! hehe . best taw cite die . budak budak nye comel je . sekarang dah sampai episod 50 tapi tira baru je nak download episod 48 .

bagus jugak ade program camni . merapatkan lagi hubungan ayah dengan anak2 diorang . kalau korang nak tau , bapak2 yang dalam program ni sume keje yang bagus2 . pelakon , announcer , pemain bola sepak negara , korea la kan . takkan malaysia pulakk . hehe .

so , program camni , buatkan bapak2 tu ade jgak mase dengan anak2 diorang dari sibuk bekerja jekkk . tira paling suka adik min gook . comel gila min yool tu . geram . pandai pulak tu . hehe . jum la layan sekali bersama sama . hehe .






Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

msredcheesecake said...

tatau rancangan ni... chomelnya hero2 kecik...

Hafiza AizZawa said...

tak salah Fiza tajuk dia the return of superman kan.. ayah kene jaga anak2..

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH